GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Grip op stuurinformatie

Jade Zorggroep

Categorie: Applicatie ontwikkeling | Opdrachtgever : Jade Zorggroep

Over het project:

Met IN-BEELD van GSD ICT-Services b.v. brengen wij de stuurgegevens en kengetallen van Jade Zorggroep overzichtelijk en betrouwbaar in beeld. Omdat IN-BEELD gegevens uit alle databases haalt, worden de analyses en overzichten in de vorm van een managementrapportage weergegeven. Daardoor beschikken alle managers van Jade Zorggroep ten allen tijde over efficiënte, effectieve en betrouwbare informatie.

Bij veel organisaties bevindt zich deze informatie in veel verschillende systemen, deze zijn in eerste plaats niet ingericht om er managementinformatie uit te halen. Daarnaast neemt het verzamelen van de informatie veel tijd in beslag, en dan nog is het de vraag of er betrouwbare en efficiënte informatie verzameld en gekoppeld wordt, om tot een goede besluitvorming te komen.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!