GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

INTEGRATED BUSINESS APPS VOOR UW MOBIEL

Mobiele App ontwikkeling


De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het straat- en denkbeeld .  Uw medewerkers en (toekomstige) klanten hebben bijna allemaal een mobiele telefoon en wie kan er nou niet met een tablet overweg. Wij kunnen onderhands zeggen dat de tijd rijp is om de mobiele technologie ook zakelijk te omarmen. Er zijn volop mogelijkheden voor zakelijke apps.

Pak de planning en/of administratie “on the go” aan, adviseer klanten over het gebruik van uw product, volg de voortgang van een project of signaleer storingen, Noem de mogelijkheden maar op! Zelfs managementrapportage systemen kunnen naar in overzichtelijke mobiele app vertaald worden.

In ons vindt u, een multifunctionele partner met verstand van zaken, die de beste kansen voor uw onderneming in een benut. Wij automatiseren processen met innovatieve business apps, webforms, workflow en docgeneration. Onze team bestaande uit deskundige consultants en top ontwikkelaars helpen u graag op weg!

 

Gebruiksvriendelijke apps

Wij stellen hoge eisen aan de gebruiksvriendelijkheid van een app. Daarom beginnen we elk ontwikkelingstraject met een gedegen analyse. We brengen alle relevante processen in kaart. Om zo de effectiefste workflow en simpelste interface te vinden.We worden niet meer onnodig gestoord en het apparaat zal de gateway zijn tussen de fysieke en virtuele wereld. Wij maken de ‘eindgebruikers’ onderdeel te van het ontwikkelen en verbeteren van gebruiksvriendelijke business apps. Hierdoor  zitten ze niet langer aan het ‘einde’ van de keten, maar worden een integraal onderdeel van deze continu cycle ter verbetering van uw organisatie, haar processen en te behalen resultaten.

 

Native, Hybrid & HTML5

Sleutelwoorden die het structuur van uw business app definieren. Gericht en gemakkelijk taken afhandelen, dat is het ultieme doel voor een business app en aan de hand daarvan kiezen wij een programmatuur. Wij ontwikkelen native apps (iOS, Android,  Windows)  of hybride apps in HTML5.  Deze afweging is per project en/of wens verschillend. Ons team van medewerkers denkt graag met u mee! Voordat we beginnen aan de bouw van de app bekijken wij samen met u  welk platform het meest geschikt is voor de gebruiker.

 

Geïntregreerde applicaties

Een goede koppeling tussen uw bestaande applicaties met een mobiele app belangrijk. Gerichte en uitgebreide API’s bieden hier de oplossing voor, iets waarin wij erg veel ervaring mee hebben. Door onze allround kennis op het gebied van applicaties zijn wij in staat om apps te maken die naadloos aansluiten op uw bestaande systemen. Geen “stand alone” oplossing, maar geïntegreerd met uw huidige systemen. Het hergebruik van uw applicaties wordt hierbij als basis genomen.

 

Online veiligheid

Het mooie aan mobiele apps is de belofte om overal en altijd te kunnen werken alleen zit er  een grote randvoorwaarde aan vast en dat is ‘beveiliging’. Een smartphone blijft weleens ergens liggen. Mobiele netwerken en wifi hotspots zijn niet allemaal even betrouwbaar.  Het proces van het maken van bruikbare apps is belangrijk maar hoe veilig zijn ze?  Als ervaringsdeskundige in mobiele applicaties weten wij hoe er om gegaan moet worden met beveiliging van bedrijfsinformatie en -netwerken. Om de veiligheid te waarborgen maken wij onder meer gebruik van  data-encryptie en SSL certificaten in.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom bestaande klanten voor ons kiezen?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossng te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer.

 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Voortdurend optimaliseren wij onze ontwikkelprocessen met de laatste ontwikkeltechnieken om hoogstaande producten af te leveren waar u op gaat vertrouwen.

 

Vast aanspreekpunt

Van een introductie gesprek tot het vieren van het totstandkoming van een innovatieve gerichte oplossing. Tijdens het gehele traject heeft u een eigen en vast aanspreekpunt die gaandeweg informeert, op de hoogte houd en ondersteunt.