GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

ALTIJD EN OVERAL PRESTEREN

UW BEDRIJF IS OVERAL WAAR U OOK BENT

Cloud is een verzamelnaam voor oplossingen waarbij de (bedrijfs)processen en data van computers in een beveiligde externe omgeving plaatsvindt.  Het grootste voordeel van het werken in de cloud is dat u op iedere willekeurige plek 24/7 vanaf uw pc, laptop, tablet of een ander mobiel apparaat toegang heeft tot uw bedrijfsdata en bedrijfsapplicaties. Doordat de zware berekeningen een cloud omgeving plaatsvinden, kunnen er minimale eisen worden gesteld aan de systemen. De kracht van het werken in een cloud omgeving is dat u als klant volledig wordt ontzorgd in het beheer van de desbetreffende omgeving en daarnaast besparingen kunt realiseren in de beheerskosten, de aanschaf en afschrijvingen van de hardware.

Een groot voordeel van het functioneren in een cloud based omgeving is  dat het u inzicht verschaft in de kosten voor een gebruiker en u flexibel bent in het toevoegen van extra medewerkers of gebruikers aan uw omgeving . Dit zijn maar een handje vol aan voorbeelden die het werken in een cloud omgeving ideaal maakt. 

In de Cloud zijn er veel mogelijkheden. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maatwerk opties, speciaal ingericht voor uw organisatie.

 

DATA OPSLAG

Beschadiging of het kwijtraken van persoonlijke of belangrijke data is alles behalve wenselijk. Wij bieden u door middel van onze applicaties een beveiligde opslag van uw data aan in de cloud. Hierdoor is uw data altijd beschermd, beschikbaar en makkelijk te raadplegen. Bij ons staat namelijk de gebruiker centraal!

 

Flexibele werkplek

Remote desktop (oftewel cloud pc) houdt in dat uw beschikt over een complete werkplek dat voelt en werkt zoals uw vertrouwde Windows-Bureaublad. Alleen zonder het hebben van een fysieke computer! Uw Remote Desktop is altijd bereikbaar wanneer u dat wilt en waar u dat wilt, mits u beschikt over een internetverbinding. Al uw gegevens en programma’s zijn altijd aanwezig ongeacht waar u bent.

 

VOIP Telefoon

VoIP betekend Voice over IP anders gezegd Bellen over het internet. VoIP is een eenvoudige, fexibele en kosteneffectieve manier van communiceren. Dit komt omdat u met VoIP u vanaf iedere locatie kunt werken, ongeacht tijd en plaats. Er zijn alleen maar voordelen betreft VoIP!

 

Virtuele servers

VPS is de afkorting voor Virtual Private Server. Een VPS is een fysieke server, die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers klaar voor gebruik. Een VPS biedt u de volledige vrijheid: van het beheer van uw server, de keuze van het OS tot aan het installeren van de benodigde software en biedt u daarnaast zelf de mogelijkheid om uw software up-to-date te houden en voldoende te beveiligen tegen misbruik. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de hardware van de server waar de VPS draait en voor bereikbaarheid van de netwerkverbinding tussen de server en internet.

 

Microsoft Office

Het nieuwe werken begint wanneer u dat wilt! Of u op kantoor werkt of onderweg bent, de nieuwe office van microsoft is altijd binnen handbereik. Word, Excel, Outlook noem ze maar op, ze zijn onmisbaar op de werkvloer en door office ongeacht locatie, besturingssysteem of device te gebruiken. Als Microsoft’s partner zijnde, bieden u  een tot in detail uitgewerkte Office oplossing. Neem contact met ons voor de mogelijkheden of bel vandaag nog naar 045-7440445,

 

Online Back up

Nooit meer uw bestanden kwijt door onze Online Back-Up service. Wij slaan uw bestanden en gegevens beschermd op en kunt ze weer makkelijk terughalen. Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen, maken wij gebruik van een datacenter ,die gebruik maakt van een ultrasnelle glasvezelverbinding ,gevestigd in Amsterdam. Uw data is bij de datacenter, door gebruikmaking van diverse encryptietechnologieën, veilig en alleen leesbaar voor de eigenaar. 

KLAAR OM DE ONTWIKKELINGEN VAN MORGEN TE OMARMEN?

 

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom kiezen klanten voor ons?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossng te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer.

 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Voortdurend optimaliseren wij onze ontwikkelprocessen met de laatste ontwikkeltechnieken om hoogstaande producten af te leveren waar u op gaat vertrouwen.

 

Vast aanspreekpunt

Van een introductie gesprek tot het vieren van het totstandkoming van een innovatieve gerichte oplossing. Tijdens het gehele traject heeft u een eigen en vast aanspreekpunt die gaandeweg informeert, op de hoogte houd en ondersteunt.