GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Onze specialisaties

 

ONTWIKKELING MAATWERK APPLICATIES

Anders dan bij standaard applicaties is bij de maatwerk software van GSD, uw organisatie leidend. Maatwerk applicaties van GSD ICT Services sluiten volkomen aan op uw organisatie’s werkprocessen. Zo werkt de technologie voor u!

Lees meer

 

IN CLOUD WERKEN

Door in de “cloud” te werken beschikt u altijd en overal tot uw data, uw software en documenten. Op deze manier kunt u overal bij uw gegevens, of u nu thuis, op kantoor of ergens anders bent. 

Lees meer

 

WEBSITE ONTWIKKELING | E-COMMERCE

Een website is een uiterst belangrijk instrument voor succes in de zakelijke wereld van vandaag. Het hebben van een website is als het hebben van een one-stop-shop waar uw potentiële klanten kunnen komen en uw aanbod en diensten kunnen ontdekken. Onze afdeling Quickwebs gaat voor zorg en een heldere structuur van een website.

Lees meer

 

MOBILE APP DEVELOPMENT

Tegenwoordig lijkt het alsof bijna iedereen een app kan maken. De markt voor mobiele apps wordt overspoeld met ontwikkelaars die werken vanuit hun kelders. Zij hebben geen moeite met het creëren van standalone applicaties, terwijl business “apps” een wereld van verschil zijn. De business/enterprise apps moeten aansluiten op de backend en definities van uw bedrijf en daar komen wij goed van te pas.

Lees meer

 

TECHNISCHE DIENST

Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor zij snel en nauwgezet reageren op storingen en wensen. Onze technische dienst heeft meer dan twintig jaar ervaring in reparatie/configuratie van computers, laptops, servers en het aanleggen van netwerken.
 
Neem contact met ons op

 

WERKWIJZE

De praktijkervaring in uw vakgebied en uw wensen voor ondersteuning, overzicht over uw bedrijfsprocessen en beveiliging van uw gegevens, zijn belangrijke uitgangspunten voor ons bij het geven van adviezen en het bouwen van systemen. Hierop is onze werkwijze volledig op gebaseerd. 

Lees meer

Wij vinden het beste antwoord op uw vraagstuk!

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.