GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Maatwerk applicaties

Maatwerk applicaties

Binnen  organisaties worden diverse en uiteenlopende processen uitgevoerd, van het ontvangen van aanvragen tot en met het doorvoeren van declaraties, salarisbetalingen, etc. Standaard applicaties kunnen vaak niet aan de wens voldoen om de grote complexiteit van bedrijfsprocessen te vereenvoudigen tot begrijpbaar taal. Een maatwerk applicatie van GSD ICT Services helpt u goed opweg! Onze focus is om een gemakkelijk te gebruiken systeem te creëren welke naadloos aansluit op uw complexe bedrijfsprocessen. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van definiëren van maatwerk software. Een aantal voorbeelden zijn: Administratie systeem i.c.m. een planningsmodule, facturerings- systemen, Order systemen, machine automatisering en meer.  
 

Ijzersterke projecten

Ons team van ervaren duizendpoten bouwen voor u een applicatie aan de hand van uw ideeën, wensen of bestaande maatwerk software.  Door ons perfectionisme en hoge kwaliteitseisen aan de beschikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en beveiliging van onze applicatie, bereiken wij net dat beetje meer. 

 

Meertalig

Wij zijn gespecialiseerd in de meest moderne ontwikkeltechnologieeën  en programmeertalen zoals .NET, C#, Java, ASP.NET en meer. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij rustig zeggen dat u bij ons bij het juiste adres voor maatwerk applicaties bent.

 

Flexibele oplossingen

Weg met dure en trage servers of applicaties die vereiste hardware nodig hebben! Wij bieden applicaties aan die dankzij het dynamische manier van ontwikkelen voor iedereen ongeacht de locatie tot beschikking is.

Welke doelstelling is er morgen aan de beurt?

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom bestaande klanten voor ons kiezen?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossng te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer
 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Voortdurend optimaliseren wij onze ontwikkelprocessen met de laatste ontwikkeltechnieken om hoogstaande producten af te leveren waar u op gaat vertrouwen.

 

Vast aanspreekpunt

Van een introductie gesprek tot het vieren van het totstandkoming van een innovatieve gerichte oplossing. Tijdens het gehele traject heeft u een eigen en vast aanspreekpunt die gaandeweg informeert, op de hoogte houd en ondersteunt.