GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Over GSD ICT-Services

GSD ICT Services is gespecialiseerd in het maken van maatwerk applicaties. Bijvoorbeeld een web-applicatie die uw incidenten verzameld en verwerkt, een website die aansluit op uw doelgroep en wensen of een compleet managementsysteem. Samenvattend leveren wij diverse producten en diensten!

Onze kernwaarde bestaat uit het aanbieden van (totaal)oplossingen waarin uw complete bedrijfsprocessen ondervangen worden.

Eenvoudige, innovatieve en vooral effectieve oplossingen in plaats van ingewikkelde trajecten voor uw dagelijkse werkzaamheden.

GSD ICT-SERVICES levert al sinds 1995 gebruiksvriendelijke maatwerk applicaties aan diverse branches zoals overheid en gemeenten, advocatuur, onderwijs, industrie, zorg, en MKB.


Missie

Het verbeteren van bedrijfsprocessen en dienstverlening binnen organisaties in diverse branches door de ontwikkeling van passende ICT oplossingen en het geven van (maat)adviezen. Door onze vakkundigheid in het (her)vormen van bedrijfsprocessen, software pakketten en programmeertechnieken, kunnen wij u optimaal ondersteunen en begeleiden bij het perfectioneren van uw workflow.

Door deze kernwaarden hebben wij een uitgebreide portfolio en langdurige relaties opgebouwd, waardoor we de waarborg zijn voor continuïteit en stabiliteit van diverse ICT oplossingen.

Visie

Het op efficiënte wijze ondersteunen en begeleiden van klanten en innoveren op het gebied van systemen in de breedste zin van het woord!

Waarom GSD ICT-Services

Natuurlijk staat óók bij ons de klant centraal, maar minstens zo belangrijk is de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van een applicatie!
Ons team doet er alles aan om gebruiksvriendelijke applicaties, websites of overige oplossingen te ontwikkelen. Naast de persoonlijke aandacht hechten wij veel waarde aan open communicatie, zowel bij het analyseren, ontwikkelen en implementeren van onze diensten. Hierdoor bereiken we nét dat beetje extra. Of het nu gaat over werkprocessen of grote managementsystemen. Wij bieden op elke vraag een antwoord!

MVO

Naast het feit dat ondernemen in ons bloed zit, is het ook een proces en met de juiste aandacht zal het alleen maar groeien.
Daarom investeren wij graag in de toekomst, met trots mag gezegd worden dat wij enorm betrokken zijn bij de lokale gemeenschap en daarnaast ook een actieve rol hebben in het begeleiden van studenten.

Een van de initiatieven binnen onze lokale gemeenschap is gericht op Brunssum. Zo hebben wij een non-profit website ontwikkelt genaamd “Wegwijs in Brunssum”. WegwijsinBrunssum.nl is een sociaal platform waarop ondernemers en particulieren direct met elkaar verbonden zijn. De website is ingericht met unieke en informatieve functionaliteiten om de bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vacatures

Regelmatig hebben wij opdrachten voor freelancers. Informeer bij onze administratie voor de mogelijkheden.

Stage/Afstudeeropdracht
Ook voor stage- en afstudeeropdrachten mag contact opgenomen worden. Informeer bij onze administratie naar de mogelijkheden en stuur een e-mail.

GSD ICT-Services BV
t.a.v. Afd. Personeelszaken
Rumpenerstraat 4a
6443 CD Brunssum
Email: o.niemark@gsd-ictservices.nl

Neem vandaag nog contact met ons op!

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.