GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Uw Voorgangers

Gerealiseerde Projecten

Wij hebben maatwerk applicaties ontwikkeld voor bedrijven voor diverse platforms waaronder: iOS, Android, Windows en HTML5. Ook ontwikkelen wij Apps voor bedrijven.

In opdracht en samenwerking van Letselschadenews.nl onderhouden wij de content en update binnen, de op maat gebouwde, Letselschadenews.nl

In opdracht van Basisschool DN-Overkant hebben wij een (online) voorraadsysteem ontwikkeld die de voorraad bijhoudt en aangeeft wanneer iets besteld moet worden. Een facilitaire medewerker kan door middel van het voorraadbeheer op tijd inspelen op de behoefte aan goederen.

In opdracht van De Wever hebben wij een versie van Incidentenmeldpunt voor hen ingericht. Het systeem behandelt alle verbetervoorstellen en meldingen m.b.t. de incidenten. 

Over GSD ICT-Services B.V.

GSD-ICT Services is gespecialiseerd in het leveren van (maatwerk) cloud oplossingen. Wij leveren diensten/producten aan diverse branches zoals Onderwijs,Overheid, Zorg, Logistiek, Industrie en MKB

Voor de afvalsector hebben wij een totaal app ontwikkeld speciaal om de inwoners van de desbetreffende gemeentes te informeren over hun diensten.

Middels de app krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele ophaaldatums van het grofvuil op basis van hun adres gegevens.

De app is door de dynamische manier van ontwikkelen te gebruiken op iOs, Android en Windows Phone.

Vanuit Praktijk Roozen (S.J. Roozen, Arts ) kwam de vraag of het mogelijk zou zijn om een bestaande (verouderde) financiële administratie systeem te vervangen. Wij hebben het oude systeem met een nieuwe maatwerk omgeving vervangen. De nieuwe omgeving dient ook als agenda voor alle afspraken.

In opdracht van Intervence hebben wij een versie van Incidentenmeldpunt voor hen ingericht. Het systeem behandelt alle verbetervoorstellen en meldingen m.b.t. de incidenten. 


 

Antonius is van oudsher een toonaangevend product van complexe vormen bestaande uit exotische/speciale metalen. Wij hebben voor Antonius een aantal maatwerk applicaties en een informatieve website ontwikkeld.

Vanuit Jadezorggroep kwam de vraag of het bestaande Incidentenmeldpunt kan worden ingericht op basis van hun wensen. Wij hebben dit vraagstuk met een passend maatwerk oplossing beantwoord. Het systeem maakt het nu mogelijk om met diverse gebruikers vanuit diverse locaties in te loggen. Door de schaalbaarheid van Incidentenmeldpunt is het toevoegen van gebruikers niets meer dan kinderspel.  

In opdracht van diverse gemeentes hebben wij WiSZ gecreeërd. WiSZ koppelt namelijk verschillende bronnen aan elkaar (bijvoorbeeld een uitkeringsysteem, financieel systeem en een personeelssysteem) en zet de informatie om in dezelfde informatie.

Tijd voor een kopje koffie?

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.