GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Website ontwikkeling | E-commerce

 

Uw online verlengstuk

Tegenwoordig is het vrij normaal dat klanten u zoeken via het internet, recensies lezen over uw dienstverlening of product, foto’s willen zien van uw onderneming. Onderhands ontkomt u er dus niet om aan om uzelf middels een strakke en informatieve website online te positioneren. Dan is de afweging of u dit de handen ligt van een amateur? Of een onderneming die uw website voor u laat spreken. In ons optiek is een website, webwinkel of app hét visitekaartjes is waarmee u naar buiten treed als een professional. . Laat het daarom ontwerpen, bouwen en eventueel beheren door GSD ICT Services. Wij zetten persoonlijk contact bovenaan, denken met u mee en helpen u met het opzetten van passende teksten.

 

Open source of maatwerk

Bijna alle websites bouwen we op basis van een (Open Source) content management systeem (CMS). Zelf uw website beheren is daarmee heel eenvoudig. Wij kiezen voor transparancy, uitbreidbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij kiezen dan ook voor Open Source systemen (i.c.m. maatwerk software) zoals WordPress, Drupal en Magento. Door de keuze voor Open Source blijft u als klant altijd flexibel en niet afhankelijk van één partij om uw website te onderhouden.

 

E-Commerce

E-Commerce is een mooi woord net als SEO maar is niets meer dan een verzamelwoord voor alle manieren van verkoop van producten en/of diensten via het internet. Onze webwinkel oplossingen zijn schaalbaar, flexibele, en bieden uitgebreide mogelijkheden om (online) onderneming te laten groeien. U bent hierdoor zelf in staat om de inhoud, presentatie en functionaliteit van uw webwinkel te beheren.

Ondanks de economische tegenwind is e-commerce één van de weinige branches, waarbij omzetstijgingen over de totale branche genomen worden getoond.

 

Uitgebreid strategisch plan

Een website, webwinkel of een app begint met een duidelijke plan. Hierin staat tot op de puntjs beschreven welke onderdelen gebouwd gaan worden en ook nog eens hoe. Hierdoor zijn wij in staat om tijd en kosten te besparen om vervolgens te komen tot een klantgericht eindresultaat . Aan de hand van dit plan gaan wij aan de slag met het opzetten van uw website en daar komt veel bij kijken. Maar daar bent u bij ons bij het juiste adres omdat wij zelfs naar de herkenbaarheid van uw bedrijf kijken. Uw logo, kleuren en huisstijl worden opgenomen binnen de website zodat deze perfect aansluit op uw ondernemings normen en waardes.
 

Gebruiksvriendelijkheid

Naast de ervaring met het ontwikkelen van maatwerk applicaties, hebben wij al vele jaren ervaring met gebruikerservaring vanuit andere systemen. Door deze kennis en ervaring weten wij altijd optimale gebruikerservaringen te realiseren.De bezoeker en gebruiker van uw website staat altijd centraal. Wij stellen bij iedere keuze on de vraag hoe de bezoeker de website gaat gebruiken en hoe wij het beste kunnen bijdragen aan een nog betere bezoekers ervaring. Dit zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor ervaren uw bezoekers uw website als duidelijk en recht toe recht aan.
 

Zoekmachine optimalisatie

Wij gaan niet met moeilijke termen smijten zonder daar dieper op in te gaan. SEO is namelijk een engelse afkorting voor Zoekmachine optimalisatie, dat zijn alle activiteiten gericht op uw website voor een hogere, organische zoekmachine positie te realiseren. Door op relevante zoekwoorden goed vindbaar te zijn, een betere online vindbaarheid, meer bezoekers en dat kan resulteren in meer omzet. Tevens kunt u in combinatie met SEA (zoekmachine adverteren) en SEO direct publiek genereren naar uw (nieuwe) website.

Benieuwd naar uw opties?

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom bestaande klanten voor ons kiezen?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossng te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer.

 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Voortdurend optimaliseren wij onze ontwikkelprocessen met de laatste ontwikkeltechnieken om hoogstaande producten af te leveren waar u op gaat vertrouwen.

 

Vast aanspreekpunt

Van een introductie gesprek tot het vieren van het totstandkoming van een innovatieve gerichte oplossing. Tijdens het gehele traject heeft u een eigen en vast aanspreekpunt die gaandeweg informeert, op de hoogte houd en ondersteunt.