GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Maatwerk software ontwikkeling

Praktijk Roozen

Categorie: Applicatie ontwikkeling | Opdrachtgever : Praktijk Roozen

Over het project:

GSD ICT Services B.V. heeftu00a0voor Praktijkroozen eenu00a0online afspraken- en administratiesysteem ontwikkeld. Binnen het systeem is er de mogelijkheid om de gemaakte afspraken in te zien en natuurlijk om dagen of dagdelen beschikbaar te maken voor afspraken. u00a0De afsprakenmodule is automatisch geu00efntegreerdu00a0met het administratie systeem.u00a0

Daarnaast zijn er meerdere artsenu00a0op het systeem aangesloten , dan is het van belang dat elke medewerker zelf kan inloggen om zijn of haar beschikbaarheid in het systeem in te vullen. Uiteraard is het ook mogelijk de beschikbaarheid van de medewerkers enkel door een beheerder te laten bijwerken.

Meer weten over de mogelijkheden? neem contact op met onze consultantu00a0

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!