GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Nieuwe webwinkel gebouwd voor NaaimachineDiscount Erens

NaaimachineDiscount-Erens

Categorie: Projecten Webdesign | Opdrachtgever : NaaimachineDiscount-Erens

Over het project:

In opdracht van NaaimachineDiscount-Erens hebben wij een geheel nieuwe & vlot werkende webwinkel gebouwd. Wij hebben tijdens de ontwikkeling van de webwinkel aandacht besteed aan de vindbaarheid in google en de mobielvriendelijkheid.

Gedurende het ontwerpproces is er intensief contact geweest tussen NaaimachineDiscount-Erens en GSD ICT Services BV. Hierbij hebben we samen gekozen voor een overzichtelijke website indeling maar met een unieke look-and-feel door gebruik te maken van zachte kleuren.

 

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!