GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Nieuwe website: Winkelen in Brunssum

Ondernemend Centrum Brunssum

Categorie: Logo ontwerp Projecten Webdesign | Opdrachtgever : Ondernemend Centrum Brunssum

Over het project:

Het centrum van Brunssum wil zich blijven ontwikkelen als een centrum voor iedereen en daar hoort ook een informatieve website bij. De website staat boordevol met belangrijke informatie voor het winkelend publiek, zoals een actueel bedrijvengids, evenementenpagina en meer. Op de nieuwe website houden de ondernemers uit ons sfeervolle centrum u regelmatig op de hoogte van de laatste acties, nieuws en openingstijden.

Winkelen in Brunssum is ontworpen vanuit een mobiel vriendelijk gedachte waarbij bezoekers makkelijker op de website kunnen navigeren, ongeacht het apparaat. Wij hebben dan ook flink gesleuteld aan de inhoud, vorm en vindbaarheid van de site, waardoor potentiële klanten makkelijker informatie vinden over ons winkelcentrum.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!