GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Van oud naar nieuw

Montosso

Categorie: Logo ontwerp Webdesign | Opdrachtgever : Montosso

Over het project:

Voor Montosso uit Brunssum hebben wij een nieuwe website gebouwd. Wij hebben het complete traject verzorgd van ontwerpen van het logo tot de bouw van de website.

De site is qua vormgeving volledig herzien, en volledig gebouwd op basis van het WordPress content management systeem.  Via een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig formulier kan de website bezoeker snel en eenvoudig informatie aanvragen.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!