GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Nieuwe website

Poekoelan Kemajoran

Categorie: Webdesign | Opdrachtgever : Poekoelan Kemajoran

Over het project:

De nieuwe website van Poekoelan Keamjoran is volledig in de kleuren van de vereniging gemaakt en is voorzien van alle functionaliteiten, inclusief content en vormgeving conform afspraak. Met deze passende website creëert Poekoelan Kemajoran betrokkenheid en commitment bij (toekomstige) leden.

Reactie van bestuur:

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe website. De oude website was verouderd en niet bepaald mobielvriendelijk. Eddy heeft voor ons een nieuwe structuur met een nieuwe huisstijl ontwikkeld en dit probleem meteen opgelost. Onze website is nu overzichtelijker en gebruikersvriendelijk geworden.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!