GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Website in een nieuw jasje

Restaurant Bronsheim

Categorie: Projecten Webdesign | Opdrachtgever : Restaurant Bronsheim

Over het project:

Restaurant Bronsheim in Heerlen was toe aan een nieuwe website. Een website waar klanten gemakkelijk informatie kunnen opvragen of kunnen reserveren op hun mobieltje.  Daarnaast heeft de website een compleet nieuwe look-and-feel gekregen.

De afgelopen tijd hebben wij hard samengewerkt aan de nieuwe website met de werknemers van Restaurant Bronsheim.  De website is daarom voorzien van de laatste informatie en foto’s.

Wij zijn heel enthousiast over het resultaat en hopen dat Restaurant Bronsheim nog vele jaren plezier aan de website heeft.

 

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!