GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Herontwerp oude website

Niemark Techniek

Categorie: Webdesign | Opdrachtgever : Niemark Techniek

Over het project:

Webdesign Brunssum onderdeel van GSD ICT Services B.V. heeft een nieuwe website met een vernieuwd kleurgebruik voor Niemark Techniek gerealiseerd. De in Limburg gevestigde bedrijf  richt zich voornamelijk op de Zuid-Limburgse regio’s Brunssum, Maastricht, Parkstad en Sittard-Geleen. Daarnaast bewerkt Niemark Techniek BV. ook de Belgische grensstreek en Midden-Limburg.

De oude website was gebouwd in een maatwerksysteem en het onderhouden/updaten van de website was erg tijdrovend. De website www.niemark-techniek.nl is veel beter ingericht ten aanzien van de zoekmachines en mobiele telefoons.  Met gebruiksvriendelijke en laagdrempelige verwijzingen naar het contactformulier, kan de website bezoeker snel en eenvoudig in contact met Niemark Techniek komen .

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!