GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Nieuwe website

Heemkunde vereniging Eygelshoven

Categorie: Webdesign | Opdrachtgever : Heemkunde vereniging Eygelshoven

Over het project:

Speciaal voor Stichting Eygelshoven door de eeuwen heen hebben wij een mobiel vriendelijke website gebouwd. De stichting “Eygelshoven door de eeuwen heen”, die ook wel als heemkundevereniging kan worden betiteld, is opgericht op 30 november 1981. De website is op maat ontwikkeld en wordt ondersteund met WordPress. Net als een prachtig ingericht en goed gesorteerde winkel trekt ook een website klanten, een mooi vormgegeven en makkelijk te navigeren website trekt bezoekers en zet deze om naar klanten!

Wij bouwen bijna alle website op basis van een (Open Source) content management systeem (CMS). Zelf uw website beheren is daarmee heel eenvoudig. Wij kiezen voor transparancy, uitbreidbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij kiezen dan ook voor Open Source systemen (i.c.m. maatwerk software) zoals WordPress, Drupal en Magento. Door de keuze voor Open Source blijft u als klant altijd flexibel en niet afhankelijk van één partij om uw website te onderhouden.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!