GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Nieuwe website

Badminton Club Brunssum

Categorie: Webdesign | Opdrachtgever : Badminton Club Brunssum

Over het project:

Een nieuwe seizoen, een nieuwe website. Voor Badminton Club Brunssum ebben wij een compleet nieuwe website gebouwd. Hun vorige website was verouderd en bevatte veel oude content. Voor deze website hebben we een originele unieke layout gemaakt. Op de website is het mogelijk om op een nieuwsbericht te klikken om de informatie te lezen.  Daarnaast is de website bijzonder vanwege zijn responsive eigenschappen: de website past zich automatisch aan naar gebruik op een computer, laptop en tablet.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!