GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Incidentenmeldpunt

Zorginstelling De Wever

Categorie: Applicatie ontwikkeling | Opdrachtgever : Zorginstelling De Wever

Over het project:

Incidentenmeldpunt is een online registratie- en analyse systeem van incidenten voor medewerkers, staf en management. Van dit systeem zijn drie versies ontwikkeld die aansluiten bij de verschillende definities en procedures van de branche: Onderwijs, Overheid/Gemeenten en Zorg/Hulpverlening.

Wij hebben het systeem compleet ingericht aan de hand van hun wensen op het gebied van het huidigu00a0incidenten registratie beleid.

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!