GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Mobiel vriendelijke website

De Letselschade Raetsman

Categorie: Webdesign | Opdrachtgever : De Letselschade Raetsman

Over het project:

Webdesign Brunssum onderdeel van GSD ICT Services B.V. heeft de website voor De Letsel Schade Raetsman in een nieuw jasje gegoten en is tegenwoordig ook mobiel vriendelijk. De website reageert automatisch op de gebruiker en past zich aan op basis van het schermformaat en de functionaliteiten van het gebruikte apparaat.De gebruiker ziet de inhoud van een site op zijn telefoon bijvoorbeeld in één kolom, terwijl dezelfde content op grotere schermen zoals een tablet of computer in meerdere kolommen wordt weergegeven. Het oude blokken ontwerp is volledig in stand gehouden en het resultaat mag er zijn!

Wat is mobiel vriendelijk?

De mobiele telefoon heeft een belangrijke plek in ons dagelijks leven veroverd.De verwachting is dat het gebruik van mobiel (smartphone, maar ook tablets) de komende jaren nog sterk gaat toenemen. Mensen gaan graag ’s avonds op de bank op de iPad naar aanbiedingen kijken of onderweg iets op de telefoon iets opzoeken. Maar u herkent het zelf wel. U bezoekt een website met uw mobiel of tablet om daarna helemaal niets van de tekst te kunnen lezen of u drukt (per ongeluk) op allerlei te kleine knoppen. Dan kunnen wij stellen dat de website niet “responsive” is net zoals de oude website van De Letselschade Raetsman!

Meer weten over responsive? klik hier

Bekijk het resultaat

Tijd voor een kopje koffie?

Contact

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Meer informatie

Wij ontwikkelen samen met u in een ontspannen een website of applicatie waar u trots op kunt zijn. U ontvangt een eerlijk advies en mag vertrouwen op onze deskundigheid. U mag van ons verwachten dat uw website of applicatie visueel

Persoonlijke service

De succes van uw website of applicatie wordt onze persoonlijke ambitie om er een succes van te maken. U krijgt zelfs onze 06 nummer!

Klaar voor de volgende stap? Vul dan het contactformulier in!