Complete website

Incl. opmaak, menu indeling, google map etc..

€ 299,-
(actie geldig tot 28 mei)

Een eigen website

Even snel de openingstijden bekijken of wat producten opzoeken. Ondertussen ontkomt u er niet aan om een onderneming met een strakke en informatieve website online te positioneren.

Kies dan ook voor een gespecialiseerd bedrijf die de website voor u laat spreken. Wij bouwen binnen een paar weken complete websites tegen een héél laag tarief.  In onze optiek vertelt o.a. het ontwerp van de website uw ondernemersverhaal en u hoeft daar geen hoofdprijs voor te betalen.

Daarom bieden wij een spotgoedkoop website pakket aan incl. een eigen domeinnaam, 3 e-mailadressen en een eigen website beheer systeem! Voor ongeveer 125 kopjes koffie bent u al online aanwezig!

Tevreden klanten

(Klik op een computer om de website te bezoeken)

Super bedankt voor alle tekst en uitleg en natuurlijk voor onze super mooie website! Ben meer dan tevreden.

~ Eigenaresse SADA Haarmode

Prijzen & traject

Actie website pakket
299,- /eenmalig
  • Uw eigen domeinnaam
  • Eigen huisstijl
  • 2 e-mail adressen
  • 2 gebruikers
  • 24/7 updates
  • Fair-use data policy

Hostingkosten bedragen 9,95 per maand (incl. server beheer)

*Prijzen zijn EXCL. BTW  tenzij anders genoemd.

** Websites worden met voorbeeld teksten geleverd. Alle daaropvolgende aanpassingen aan afbeeldingen of correctie van teksten worden extra in rekening gebracht of verekend met de support uren.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek leren we elkaar persoonlijk  kennen. Daarna inventariseren we onder het genot van een kopje koffie en een stukje vlaai uw wensen.  Ieder persoon/starter/bedrijf is anders, de een gaat voor een compacte website met een paar pagina’s, terwijl een ander kiest voor een gevulde website.  Eerst worden alle wensen, doelen, kleuren, en de inhoud van de toekomstige website besproken.

Ten slot ontvangt u binnen 1 werkdag een compleet vrijblijvende offerte zodat u weet waar u aan toe bent.

Niemand bouwt een huis zonder een ontwerp. 

Op basis van het kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorlopig website ontwerp. Het ontwerp vormt de basis van de afspraken over de website. U krijgt tijdens de ontwerpfase aanzienlijk veel ruimte om feedback op het ontwerp te geven.

Website realisatie

De kleuren, huisstijl en indeling van de nieuwe website worden aan de hand van het ontwerp compleet voor u ingericht. U mag zelfs al meekijken! Daarna richten we alle beheerfunctionaliteiten in zodat u zelf de website kunt beheren.

Website inhoud aanleveren

Het is nu zeer belangrijk om zoveel mogelijk website inhoud aan te leveren. Dat houdt in teksten en afbeeldingen.  U bent in principe zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de website . We kunnen ons best voorstellen dat u geen tijd heeft om alles aan te passen.  Dan kunnen wij middels een servicecontract het werk voor u uit handen nemen.

Website lancering

We hebben iets te vieren! We gaan samen de website lanceren.  Echter is een website nooit klaar.  Een website dient qua inhoud bijgewerkt te worden.

 

Al overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants! Bel naar 045 – 744 0445 of mail naar e.driouch@gsd-ictservices.nl

Tijd voor een kopje koffie?

Veel tevreden klanten gingen u al voor. Wordt u onze volgende klant?

Bel naar 045 – 744 0455 of mail voor een afspraak naar e.driouch@gsd-ictservices.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over uw website voor 299,-.

Uw naam (verplicht)

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen

Uw telefoon nummer

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.

Please leave this field empty.


Voordelen van GSD ICT Services B.V.

Geen 0900 nummer of keuze menu

Dat is ook precies wat we al jaren doen: met een enthousiast team werken aan persoonlijk en warm contact! Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Bij ons toetst u geen 0900 nummer en bent u als klant ook geen nummer.

6 dagen in de week live support

Onze medewerkers staan altijd klaar om uw problemen op te lossen. door onze live support kunnen we live meekijken op uw scherm en het probleem meteen aanpakken en oplossen voor u.

Geen vakjargon, maar duidelijke taal

Bij GSD ICT Services B.V. kunt u rekenen op een duidelijke uitleg. heeft u vragen? geen probleem we leggen u alles uit tot dat alles duidelijk is. Geen rare fratsen maar duidelijke taal.