GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Hoe gaan wij aan de slag?

Beheert of controleert u verschillende werkprocessen met enorm veel kwantitatieve & kwalitatieve gegevens maar die niet bruikbaar zijn?

Dan wordt het tijd om te beginnen met het optimaliseren van de bedrijf/werkprocessen binnen uw organisatie door doelgericht te automatiseren!

Samen met u nemen wij uw organisatie’s processen door. Daarbij geeft u aan hoe u uw maatwerk applicatie ziet werken. Onze deskundige consultants kunnen u hierbij verbeter voorstellen en aanbevelingen geven omtrent de werk processen.

Onze werkwijze is als volgt:

 

Stap 1 : Inventarisatie

Wie zijn wie en waarmee kunnen wij u helpen?

Bij ons draait het niet alleen om het binnenhalen van een opdracht, wij willen graag weten wie onze klant is! Onder genot van een kopje koffie en/of een stukje Limburgse Vlaai behandelen/inventariseren wij uw wensen.

 

Stap 2 : Vooronderzoek

Is het idee haalbaar?

Tijdens het eerste gesprek hebben wij u een boel vragen gesteld. Met  de informatie van uw antwoorden kunnen wij nog dieper op uw bedrijf/werkprocessen gaan binnen uw organisatie.  Aan de hand de gegevens stellen wij een voorlopige projectplan op.

 

Stap 3 : Ontwerpplan | Projectplan

Voorlopig projectplan/voorstel

Op basis van het vooronderzoek en de gegeven vraagstelling doen wij een voorstel in vorm van een voorlopig projectplan. Het plan geeft een uitgebreide beschrijving van het gewenste resultaat en welke dienst of product wij kunnen leveren om tot dit resultaat te komen. 

 

Stap 4 : Start ontwikkeling

Begin ontwikkeltraject

Wij beginnen met het omzetten van het projectplan in een basis programma die voor u beschikbaar wordt gemaakt. U kunt dan het hele proces blijven volgen en steeds nieuwe onderdelen testen. 

 

 

Stap 5 : Start Testfase

Start testfase

Het programma is voor een groot gedeelte klaar. Het is dan gewenst om ook de medewerkers die met het programma gaan werken in het testen te betrekken, ook hun ervaringen worden bij de verdere ontwikkelingen betrokken. 

 

 

Stap 6 : Implementatie fase

Start implementatiefase

In deze fase worden de laatste puntjes op de i gezet en wordt de applicatie opgeleverd voor ingebruikname.  Wij nemen de implementatiefase zeer serieus en verzorgen dan ook uitleg en begeleidingen.  Tot slot wordt de omgeving overgedragen aan de (interne) beheerder.

 

 

Stap 7 : Nazorg en Beheer

Nazorg en Beheer

Het is natuurlijk belangrijk dat het nieuwe geautomatiseerde systeem blijft werken volgens de kwaliteitseisen en laatste definities/ontwikkelingen binnen uw organisaties. Hierdoor krijgt u de keuze om de uitvoer van het beheer zelf voor handen te nemen of de samenwerking met ons aan te gaan.

 

Neem vandaag nog contact met ons op!