GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

ONTWIKKELING & ONTWERP WEBSITE

Basisschool de Caleidoscoop

BEKIJK WEBSITE

Design, ontwikkeling en meer

We hebben een overzichtelijke & full-responsive website ontwikkeld voor basisschool de Caleidoscoop. Wij bouwen doelgroepgerichte websites met een korte doorlooptijd en dat ziet u terug in de website van basisschool de Caleidoscoop. De medewerkers van basisschool de Caleidoscoop kunnen zelf gemakkelijk hun website beheren.

Op zoek naar een partner op gebied van webdesign, applicatie ontwikkeling, IT infrastructuur en meer? Neem dan contact met ons op! 045 – 7440445 of e-mail

De koffie staat al klaar.

Wilt u niets missen van onze nieuwe  projecten? Kijk dan ook op Facebook en LinkedIn. Volg ons om op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen en al het nieuws rondom de projecten die we ontwikkelen.

Onze titels

IN-BEELD Met onze informatieve oplossingen beschikt u ten alle tijden over relevante en recente informatie. Alle gegevens uit uw bronsystemen worden in één complete en overzichtelijke managementrapportage gepresenteerd.

Afvaloverzicht
Het afvaldatamanagement systeem voor uw onderneming. Het systeem maakt primaire processen als het verwerken van meldingen/klachten, adrescontrole en adresbeheer overzichtelijk en beheersbaar.

Incidentenmeldpunt
Innovatief online registratie- en analyse systeem voor incidenten en verbetervoorstellen binnen uw organisatie/onderneming. Het systeem helpt u bij het creëren van een omgeving waarbij kwaliteitsverbetering centraal staat.

Sterke en dynamische websites
Hedendaags heeft elk bedrijf een eigen website. Maar hoe onderscheid uw bedrijf zich van de rest? Laat Webdesign Brunssum u helpen! Uw website geeft een beeld van uw onderneming naar de buitenwereld toe. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor een professionele website gemaakt door professionals.