GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Kennisbank

De GSD ICT-Services Kennisbank

Indien u een nieuwe computer wilt aanschaffen staat u voor twee keuzes: Een kant en klare computer óf een op maat gemaakte computer.

Indien u gaat voor een op maat gemaakte computer betaalt u niet te veel voor componenten die u niet nodig heeft, tevens ziet de computer er ook precies zo uit zoals u het wilt!

Uiteraard kunnen wij u adviseren welke componenten het beste bij uw eisen passen, maar u kunt ook zelf uw computer samenstellen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is kennis over de componenten die in een computer zitten.

Om deze reden hebben wij besloten om duidelijke uitleg te geven over de belangrijkste componenten. Zo weet u wat u nodig heeft!

solution

Onderwerpen

Contact met ons opnemen?

De ingevulde gegevens worden versleuteld opgeslagen en na het eerste contactmoment van onze beveiligde serveromgeving verwijderd.

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom bestaande klanten voor ons kiezen?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossing te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer.
 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Volledige aandacht voor de klant, wij denken met u mee!
 

Afterservice

Wij zijn benieuwd naar de reactie van een klant na een reparatie, is er iets niet naar wens kunt u altijd contact opnemen en zullen wij het voor u oplossen!