GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Gratis Domeinnaam! Bij een hosting pakket

 

Wat is “hosting”?

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld. Daarnaast verzorgt GSD ICT Services B.V. reeds vele jaren voor klanten de website ontwikkeling, domeinregistratie en hosting. Om deze dienst 7×24 uur te kunnen garanderen hebben wij onze (web)servers geplaatst binnen diverse cyber en data centra te Amsterdam. Tevens maken wij gebruik van de partnerdiensten van de grootste marktleider ter wereld op dit gebied. Het hosting pakket bestaat uit:
  • 1 domeinnaam
  • 3 email adressen
  • 5 gb webruimte
  • 15 gb dataverkeer
  • 1 SQL Database
  • Uitgebreide controle paneel
 

Benieuwd naar uw opties?

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.Waarom bestaande klanten voor ons kiezen?

 

Wij luisteren

De basis van onze dienstverlening is niet het verkopen van zoveel mogelijk producten of vergroten van marges. Wij zijn er om samen met u om tot een klachtgerichte oplossng te komen. Wij streven met ons persoonlijke en kwalitatieve aanpak naar net dat beetje meer.

 

Ervaring

Onze klanten ontvangen de kwaliteit en perfectie die zij verdienen. Voortdurend optimaliseren wij onze ontwikkelprocessen met de laatste ontwikkeltechnieken om hoogstaande producten af te leveren waar u op gaat vertrouwen.

 

Vast aanspreekpunt

Van een introductie gesprek tot het vieren van het totstandkoming van een innovatieve gerichte oplossing. Tijdens het gehele traject heeft u een eigen en vast aanspreekpunt die gaandeweg informeert, op de hoogte houd en ondersteunt.