GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

KOM BINNEN IN ONZE WINKEL

Professioneel advies waar u iets aan heeft! Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw ICT-gerelateerde problemen. Of het nu een PC, Laptop, Tablet of Smartphone is, of u bent ergens naar op zoek, u wordt netjes geholpen!

 

REPARATIES

Start uw apparaat niet meer op? Krijgt u veel foutmeldingen? Maakt uw apparaat rare geluiden of denkt u dat er andere dingen kapot zijn? GSD-ICTServices repareert het voor u tegen een scherpe prijs! U wordt goed op de hoogte gehouden en gaat gegarandeerd tevreden weg!

Lees meer

 

WEBSITE ONTWIKKELING | E-COMMERCE

Een hobby, een webwinkel, wat voor website u ook wilt, GSD-ICTServices kan het voor u maken! Laat door ons de mooiste websites maken, speciaal afgestemd op uw wensen!

Lees meer

 

COMPUTER APK

Last van virusmeldingen of een langzaam werkende computer ten opzichte van het jaar ervoor? Dan wordt het tijd voor een APK service! Zowel hardware- als softwarematig maken wij uw apparaat weer schoon!

Lees meer

 

TECHNISCHE DIENST

Wij beschikken over een eigen technische dienst, die razendsnel bij u is indien u zelf niet naar de winkel kunt komen. Onze technische dienst heeft meer dan twintig jaar ervaring in reparatie/configuratie van computers, laptops, servers en het aanleggen van netwerken.

Neem contact met ons op

 

WEBSHOP

Tevens hebben wij een webshop genaamd “Computerknallers” waar u van allerlei ICT-gerelateerde producten kunt aanschaffen. Vindt u niet wat u zoekt? Stuur ons dan een e-mail en het team gaat direct aan de slag om de gewenste producten voor u te regelen!

Ga naar de webshop

Hét bedrijf met aandacht voor de klant!

De ingevulde gegevens worden versleuteld opgeslagen en na het eerste contactmoment van onze beveiligde serveromgeving verwijderd.

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.