GSD ICT Services B.V.

Voor een snelle en betaalbare computer reparatie in Brunssum en omstreken kiest u natuurlijk voor Computerwinkel Brunssum! Wij repareren computers, laptops, servers, etc. Niet goed = geld terug. 100% tevredenheidsgarantie!
Hours: Mo-Fri 10am-7pm Sa 10am-22pm Su 10am-21pm
Currency accepted: Euro
Payment accepted: Cash, Credit Card
Website:

Computer reparatie Brunssum

Wat kunnen wij voor u betekenen?

GSD ICT Services B.V. is hét adres wanneer u opzoek bent naar een computerwinkel in Heerlen, Brunssum, Hoensbroek Zuid-Limburg. Betaalbare staat service voorop! Wij leveren vanuit ons servicecentrum in Brunssum op maat klantgerichte dienstverlening. Wij nemen de tijd voor onze klanten.

Een oplossing kan namelijk makkelijker (en goedkoper) zijn dan u van tevoren had gedacht! Aarzel dus vooral niet om naar ons toe te komen, als wij het gevonden probleem niet kunnen repareren dan betaalt u helemaal niets!

Wij repareren alle merken, type computers en laptops.

 

Montage

Wilt u graag een zelfgebouwde computer hebben maar laat u het liever aan professionals over? De beste computermonteurs vind u in Brunssum!

 

Windows installatie

Heeft u een schone of compleet nieuwe installatie van Windows nodig? Dat is zo gepiept bij GSD-ICTServices!

 

Office installatie

Ook voor een (her)installatie van Microsoft Office kunt u bij ons terecht! Geen foutmeldingen meer, wij installeren Office op een kundige manier.

 

Software installatie

Alle overige software installaties kunnen ook door ons gedaan worden. Perfect werkende software, geïnstalleerd door het GSD team!

 

Data terughalen

Kunt u niet meer bij uw data door bijvoorbeeld een beschadigde harde schijf? GSD-ICTServices in Brunssum haalt uw verloren data terug!

 

Back-ups maken

Heeft u een back-up nodig van uw data? Wij gaan zorgvuldig te werk en maken zo een perfecte back-up van uw bestanden!

 

Data overzetten

Wilt u data overzetten van het ene apparaat naar het andere? Wij hebben veel ervaring in het overzetten van data en kunnen u hier perfect mee verder helpen!

 

Reparatie

Is uw laptop of computer kapot? Repareren is vaak veel goedkoper dan een vervangend apparaat kopen! Kom naar onze winkel in Brunssum en wij bespreken de opties met u!

Prijzen

Aankoopadvies Gratis
Onderzoek/Diagnosekosten*1 € 15,00
APK Service € 44,95
Reparatie per uur € 34,95
PC montage excl. Windows installatie € 29,00
PC montage incl. Windows installatie*2 € 39,50
Aan-huis-service*3 € 39,95
(Her)installatie Windows (Excl. data) € 29,50
(Her)installatie Windows (Incl. data) € 39,50
(Her)installatie Office(Excl. licentie) € 14,50
(Her)installatie overige software €  9,95
Terughalen verloren data € 29,95
Back-up maken van uw bestanden € 34,95
Data overzetten (systeem naar systeem) € 34,95
Stofvrij maken (laptop) € 39,95
 

*1 Indien u de reparatie niet door ons laat uitvoeren, rekenen wij € 15, onderzoekskosten voor het geleverde werk. Indien wij het probleem niet kunnen oplossen, dan verrekenen wij het bedrag met de eventuele aanschaf van een nieuwe computer, laptop, tablet etc.

*2 U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele benodigde licentie codes.

*3 De kosten voor computerservice aan huis zijn opgebouwd uit voorrijkosten, urenvergoeding en eventueel materiaalkosten. Het uurtarief is € 40,- en de voorrijkosten zijn afhankelijk aan de gereden kilometers.

Openingstijden

Maandag08:00–16:30
dinsdag08:00–16:30
woensdag08:00–16:30
donderdag08:00–16:30
vrijdag08:00–16:30
zaterdag08:00–16:30
zondagGesloten

 

Neem contact met ons op!

De ingevulde gegevens worden versleuteld opgeslagen en na het eerste contactmoment van onze beveiligde serveromgeving verwijderd.

Vul onderstaand uw gegevens in:

 Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.